Sagt af mine elever

Anne Waage Petersen :

”Min yoga hos Helle bliver prioriteret højt hver uge. Jeg opnår her en fysisk smidighed og styrke som supplerer andre sportsgrene rigtig godt. Yogaen giver øget kropsbevidsthed, velvære og et mentalt overskud, som gør en positiv forskel i min travle hverdag.

Helle er en dygtig og engageret underviser. Hun instruerer os tydeligt gennem et varieret øvelsesprogram og er samtidig opmærksom på den enkelte elev.” 

_____________________________________________________________________
 
Mette Jul :
 
"Jeg oplever at yoga har øget min bevidsthed og opmærksomhed på kroppens styrker, men også svagheder. Gennem kompetent undervisning, hvor der altid er grundig instruktion til de forskellige øvelser og stillinger har jeg haft mulighed for at arbejde med min krops svagheder.

Jeg har oparbejdet en bedre smidighed, udholdenhed og balance.

Yoga har givet mig øget velvære til krop og sind. Jeg oplever en indre ro og mindre stress."

_____________________________________________________________________
 
Linda Holst Borup :

"Efter fødslen af mit andet barn trængte jeg til at få styr på min krop igen. Derfor besluttede jeg mig for at starte på Helles efterfødsels yoga hold. Det blev en succes. Jeg føler mig altid en halv meter højere, når jeg går fra yogatimen. Herlig fornemmelse at blive ”udstrakt”!

Som kandidat i idræt, idrætslærer i gymnasiet og tidligere elite volleyballspiller har det været meget spændende at stifte bekendtskab med en ny form for fysisk aktivitet. Min smidighed og kropsbevidsthed er blevet styrket mærkbart i forhold til, hvad jeg tidligere har oplevet.

Jeg har været rigtig glad for holdet, hvor der er plads til mor, barn og en masse humor. Trods store individuelle forskelle i forudsætningerne, blandt deltagerne på holdet, har Helle formået at skabe udfordringer for alle. Timerne bærer præg af Helles store personlige engagement, den personlige kontakt og en stor viden om kroppen."

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dorthe Løw-Larsen :
 
"Smidighed, styrke, udholdenhed, balance og præcision, alle 5 dele bliver udfordret ved yoga. Hos Helle flyver 1½ times yoga afsted, fordi hun formår at gøre hver yogatime både spændende og udfordrende. Og jeg går derfra med en fantastisk god følelse og en fornemmelse af at have genskabt forbindelse til muskler, jeg havde "glemt" jeg havde."
 
___________________________________________________________________
 
Tina Bolther Andersen :

"Helle har en fantastisk evne til at instruere, hun har øje for udviklingen hos hver enkelt deltager og komplimenterer den. Motivationen styrkes hver eneste gang.

Helles åbenlyse tillid til, at jeg kan dyrke yoga, giver mig troen på det og pludselig står jeg midt i en øvelse, jeg på forhånd ville have tænkt umulig".

Helle underviser med en energi, koncentration og nærvær der gør, jeg føler mig fuldstændig i trygge hænder......så hvis Helle giver udtryk for jeg kan, så gør jeg det!

Helle gør yoga stærkt vanedannende"

 

Helle Jensen | CVR: 33 28 28 42 | Hedebakken 53, 8800 Viborg  | Tlf.: +45 2614 3946